Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet

Vállalkozások

Műfüves Pálya

DDOP-3.1.2-12-2013-0012

Szolgáltatások

Bemutatkozik Gyulaj új szociális munkása

Wolf Petra vagyok, szociális munkás és mediátor.

Életem eddigi 30 évét kisebb-nagyobb kitérőkkel Tamásiban éltem le. Oda jártam általános iskolába, majd a középiskolát is itt végeztem el. Érettségi után Szekszárdra mentem főiskolára, majd diplomát szereztem, mint szociális munkás. A diplomát követően még egy évet Szekszárdon éltem.Sajnos ott nem sikerült a szakmámban elhelyezkedni; dolgoztam alkatrészraktárosként és recepciósként is.

Szerencsémre munkát ajánlottak Tamásiban a munkaügyi központban, így visszaköltöztem a szüleimhez. A munkaügyi kirendeltségen öt évig dolgoztam szerződéssel, és elsősorban munkanélküliekkel foglalkoztam, valamint iskolásoknak segítettem a továbbtanulásban.

Miután a szerződésem lejárt, új munkahelyet kellett keresnem; rövid keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy lakásotthonban, mint családgondozó. Három otthonban, összesen 33 olyan gyermekkel voltam kapcsolatban, akiket kiemeltek a családjukból, és átmeneti nevelésben mi gondoskodtunk róluk. Innen a jelenlegi munkám, a „Közösséget a jövőért!” program miatt jöttem el.

Bővebben: Bemutatkozik Gyulaj új szociális munkása